INC.  | The house of Springvis

Welcome to our family

streepje-2

Springvis laat zich niet makkelijk in hokjes indelen.
Het is een familie met unieke persoonlijkheden en concepten waar we onderdak aan verlenen.
Welcome @ the house of Springvis!

Sheltering

#Truemomentsofhappiness

Springvis

Springvis staat voor authentieke, innoverende en buitengewone vastgoedontwikkeling en investeringen. Voor het beroeren van mensenharten met opmerkelijke woon-, werk en lifestyle ervaringen. Voor het verrijken van de levenskwaliteit van bewoners en gebruikers. Voor tijdloze ontwerpen.
Voor onderdak aan geluk.

Fueling

#Truemomentsofhappiness

Springvis
Invest

Een unieke cocktail van kapitaal, brains en passie. Een initiatief van Springvis en Dirk Blommaert. Springvis Invest is de motor die onze groei & financiële slagkracht verder zal versterken en waarmee Springvis nieuwe grondposities zal innemen.

Hebt u een projectgrond of afbraakpand te koop?

Supporting

#Truemomentsofhappiness

Springvis
Foundation

Springvis is kunnen groeien met – en door – het creatieve werk van heel wat briljante, gepassioneerde mensen. Onze Foundation markeert ons commitment naar deze creatieve community door te investeren in jong briljant talent dat met hun ideeën harten van mensen wil beroeren, een positieve impact wil maken en de wereld wil veranderen.

Celebrating

#Truemomentsofhappiness

Springvis
Brut & Brut Rosé

We hebben voor jou ons hart en ziel gelegd in het maken van twee meesterwerken – de Springvis BRUT en BRUT Rosé – , dus geniet ervan… en start met het creëren van je eigen geluksmomenten. Welkom bij onze familie!

unknown-11_173pix_plus-space