Leaving marks since 2014

+30 years experience in real estate, sheltering lifetimes of happy moments

streepje-2

Springvis is bedenker, ontwerper en ontwikkelaar van opmerkelijke woon-, werk & lifestyle ervaringen en het geesteskind van Bert Belon master in Real Estate Management en Michael Lievois interieurarchitect. Twee jonge ondernemers en geboren Dendermondenaars, ondersteund door een team van gepassioneerde professionals. Stuk voor stuk authentieke mannen & vrouwen, voorzien van passie, creativiteit en toewijding. Soms een beetje eigenzinnig en af en toe gedurfd.

Met Springvis bundelen Michael en Bert hun knowhow en brengen ze hun gemeenschappelijke visie in de praktijk. De manier waarop mensen in het leven staan, leven en bewegen – houdt hen permanent bezig. Springvis stelt daarbij traditionele denkpatronen in vraag en gaat op zoek naar maatschappelijk verantwoorde oplossingen.

Kennis en ervaring in vastgoedontwikkeling, interieurarchitectuur, kopersbegeleiding en commercialisatie van vastgoedprojecten is
het fundament. Gezamenlijke dienstverlening en begeleiding van binnenstedelijke bouwprojecten in alle facetten van het ontwikkelingsproces voor diverse gerenommeerde ontwikkelaars,
de katalysator. Een gemeenschappelijke visie omtrent gebruikers georiënteerd vastgoed, vernieuwende ideeën omtrent woon- & werkbeleving en een gedeelde professionele passie, uw meerwaarde.

bm_hr_005

Let’s leave a mark

Our goal is to set new standards in real estate, create world-class architecture and spaces where we want to live for ourselves, building together a better tomorrow.

– Nieuwe standaarden in vastgoed neerzetten #nieuwdenkkader
– Vastgoed ontwerpen dat podiumplaatsen verdient #goudenstandaard
– Concepten bouwen waar we zélf willen wonen #onzethuis
– Samen fundamenten leggen voor een betere wereld vandaag en morgen #onzetoekomstsamen

Our clan of legends

Small enough to care | Smart enough to cope

streepje-2

Springvis_logo-11_75pix_plus-space